Despre noi

Smart Diesel, part of DKV Mobility, conectează, prin serviciile și produsele oferite, afacerile din industria de transport din toată Europa.

Astfel, oferim celor 12,000 de clien╚Ťi actuali posibilitatea de a folosi cardul Smart Diesel pentru a beneficia de
pre╚Ťuri competitive la combustibil, at├ót ├«n Rom├ónia, c├ót ╚Öi ├«n cele 2000 de sta╚Ťii din Europa.

Servicii complete de mobilitate. Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul!

Echipa noastr─â

Peste 120 de speciali╚Öti cu experien╚Ť─â dovedit─â pe o pia╚Ť─â dinamic─â gestioneaz─â un portofoliu de clien╚Ťi format din 10.000+ firme din domenii diverse: transport intern ╚Öi interna╚Ťional de m─ârfuri, transport persoane, construc╚Ťii, logistic─â, distribu╚Ťie, produc╚Ťie, servicii.

retea mare trasnp

Mai puternici, împreună

Achizi╚Ťionarea Smart Diesel de c─âtre DKV a permis ad─âugarea ├«n portofoliul propriu al Smart Diesel a produselor ╚Öi serviciilor DKV Mobility

Acum, companiile de transport au acces direct la serviciile de plată a taxelor de drum din România și din întreaga Europă prin intermediul aparatelor DKV BOX Europe.

Recuperarea TVA-ului extern poate fi oferit─â acum at├ót prin Tax Refund SRL, companie achizi╚Ťionat─â ├«n acela╚Öi timp cu Smart Diesel de c─âtre DKV, c├ót ╚Öi prin compania olandez─â Remobis, de asemenea, parte a DKV Mobility.

La un an de la semnarea tranzac╚Ťiei prin care DKV Mobility a achizi╚Ťionat activitatea de carduri a Smart Diesel, compania ├«╚Öi continu─â cre╚Öterea, devenind liderul de pia╚Ť─â al industriei de mobilitate din Rom├ónia.

Smart Diesel achizitionata de DKV Mobility
Daniel Imbre DKV ceremony
DKV and Smart Diesel_ceremony