solutii 03.02

Servicii asociate

Dup─â o experien╚Ť─â de peste 10 ani pe pia╚Ťa de servicii destinate transporturilor, ├«n anul 2021, Smart Diesel a intrat ├«n grupul DKV, fiind cel mai mai mare furnizor de servicii de pl─â╚Ťi din Europa.

Fie c─â ai activit─â╚Ťi de transport intern sau interna╚Ťional, de╚Ťii o flot─â auto mare, medie sau mic─â, sau dac─â aceasta este format─â din camioane, autocare sau autoturisme, Smart Diesel ├«╚Ťi poate oferi cele mai bune servicii ╚Öi produse de care ai nevoie la drum, ├«n toat─â Europa!

Taxe de drum

DKV BOX EUROPE este solu╚Ťia preferat─â de majoritatea companiilor de transport din Europa, care ├«╚Ťi va putea simplifica foarte mult munca privind plata taxelor de drum, ├«n majoritatea ╚Ť─ârilor din Europa. Un singur aparat, u╚Öor de folosit, care te va ajuta s─â pl─âte╚Öti taxele de drum, accesul pe poduri sau taxele de tunel, economisind sume importante prin utilizarea unei singure solu╚Ťii, ├«n locul celor multiple / na╚Ťionale.

Recuperare TVA

Beneficiezi de recuperarea sumelor de TVA indiferent de tipul de card folosit, ├«n toate statele Europene. Ai la fiecare pas suport specializat din partea echipei noastre de speciali╚Öti, dar ╚Öi acces la informa╚Ťiile privind situa╚Ťia sumelor de recuperat. Aceast─â rambursare unic─â ╚Öi rapid─â ├«╚Ťi ofer─â avantaje de dob├ónd─â ╚Öi ├«╚Ťi asigur─â lichidit─â╚Ťi pentru finan╚Ťarea activit─â╚Ťii principale.

Rambursare accize

Po╚Ťi solicita rambursarea accizei pe motorina pl─âtit─â ├«n diferite ╚Ť─âri europene, precum Belgia, Fran╚Ťa, Ungaria, Italia, Croa╚Ťia, Slovenia ╚Öi Spania. Vei avea al─âturi o echip─â de speciali╚Öti, cu o vast─â experien╚Ť─â, dedicat─â rela╚Ťion─ârii cu dumneavoastr─â dar ╚Öi cu autorit─â╚Ťile financiare din ╚Ť─ârile unde ├«nregistra╚Ťi valori de accize.

Carburant

Ai acces la CEA MAI MARE re╚Ťea de sta╚Ťii din Europa! Vei putea alimenta ├«n peste 60.000 de sta╚Ťii la peste 1.000 de parteneri din numeroase ╚Ť─âri, fiind pozitionate ├«n toate zonele de interes pentru companiile de transport (zone industriale, drumuri na╚Ťionale, autostr─âzi), la pre╚Ťuri competitive adaptate cu adev─ârat oric─ârui tip de transport.

Servicii de management și control

Vei avea control absolut asupra flotei tale prin localizarea autovehiculelor, managementul traseelor ╚Öi a carburantului, detectarea furtului de motorin─â, determinarea timpilor de sosire, vei avea acces la nout─â╚Ťi ╚Öi informa╚Ťii utile, primirea rapoartelor de activitate detaliate despre tranzac╚Ťiile efectuate,rapoarte de excep╚Ťie sau ├«nc─âlcare de reguli stabilite pentru taxe de drum sau aliment─âri, ╚Öi multe alte servicii de care po╚Ťi beneficia.

Produse digitale

Beneficiezi de servicii complete de mobilitate, potrivite pentru fiecare tip de flot─â sau autovehicul, oriunde ├«n Europa prin: DKV Live (fleet management), DKV Mobility App (informa╚Ťii disponibile chiar pe telefonul t─âu), DKV eReporting (rapoarte de activitate), DKV Maps (re╚Ťeaua de sta╚Ťii DKV ├«n Europa), DKV Cockpit (cont online pentru clien╚Ťi), DKV Tyre (achizi╚Ťii ╚Öi service de anvelope), DKV Assist (serviciu de asisten╚Ť─â 24/7) ╚Öi DKV Wash (├«ntre╚Ťinerea autovehiculelor).

Servicii de drum

├Ä╚Ťi oferim asisten╚Ť─â rutier─â 24/7 din partea speciali╚Ötilor no╚Ötri ├«n 40 de ╚Ť─âri din Europa, ├«╚Ťi punem la dispozi╚Ťie solu╚Ťii integrate, inclusiv recuperare ╚Öi remorcare, repara╚Ťii, anvelope sau piese de schimb, o re╚Ťea extins─â de parteneri de service-uri DKV la cele mai ├«nalte standarde cu echipamente de ultim─â genera╚Ťie, unde pute╚Ťi ├«n caz de avarie / incident, s─â efectua╚Ťi repara╚Ťii simple sau complexe.

Factoring

Factoringul este o solu╚Ťie u╚Öoar─â de accelerare a cash-flow-ului unei companii, printr-o ├«ncasare mai rapid─â a banilor, dec├ót termenul agreat cu clientul, de 30, 60, 90 sau chiar 120 de zile.

Clien╚Ťii Smart Diesel pot ├«ncasa banii pe loc pentru facturile sau chiar pentru comenzile de transport ce urmeaz─â s─â le efectueze, direct pe cardul de combustibil Smart Diesel.

Taxă de pod Fetești

Suntem al─âturi de tine ╚Öi afacerea ta din transport, astfel ├«╚Ťi punem la dispozi╚Ťie Smart Management ÔÇô locul de unde po╚Ťi s─â achizi╚Ťionezi online, simplu ╚Öi rapid servicii de care ai nevoie.

Prin intermediul acesteia, po╚Ťi achizi╚Ťiona: Tax─â pod Fete╚Öti, roviniet─â (RO), E-matrica.┬á

Procesul este 100% online, simplu ╚Öi rapid ╚Öi care te ajut─â s─â ├«╚Ťi eficientizezi timpul.

Alege pachetul de servicii complete

pe cardurile de carburant

Smart Diesel și DKV!