cockpit (1)

Eveniment Gala Ziua Cargo Bucuresti, 17 noiembrie 2022

Previous
Next

Revista Ziua Cargo a organizat la București Gala Ziua Cargo 2022, eveniment dedicat companiilor de transport și logistică din România. Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, la Gala ZIUA CARGO a avut loc și premierea câștigătorilor concursului Romanian Transport Company of the Year 2022.

A fost un bun prilej pentru oamenii Smart de a se conecta și sarbători cu managerii și partenerii companiilor de transport și logistică reușitele anului 2022. Conectarea permanentă la oamenii din industrie, la nevoile și așteptările lor, ne-au determinat să dezvoltăm continuu produse și servicii de eficientizare a afacerilor partenerilor noștri.

Pe l├óng─â produsele ╚Öi serviciile oferite de Smart Diesel part of DKV, avem o echipa format─â din peste 140 de oameni speciali╚Öti, cu peste 15 ani de experien╚Ť─â ├«n lumea transporturilor, care ├«╚Ťi ofer─â suport ori de c├óte ori ai nevoie, conect├óndu-╚Ťi afacerea cu ├«ntreaga Europ─â.

Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul!

Eveniment Gala Tranzit Cluj, 4 Noiembrie 2022

├Än cadrul evenimentului organizat de revista Tranzit, la Cluj, echipa SMART a reu╚Öit s─â surprind─â participan╚Ťii la Gal─â cu cele mai atractive idei.

Pentru c─â ├«n lumea transporturilor totul este ├«n mi╚Öcare ╚Öi plin de provoc─âri, am energizat participan╚Ťii la eveniment cu fresh-uri preparate cu mult─â pasiune la FreshBarStation. Totodat─â le-am prezentat echipa, produsele ╚Öi solu╚Ťiile Fresh puse la dispozi╚Ťie de Smart Diesel part of DKV Mobility.

├Än cadrul acestui eveniment am lansat aplica╚Ťia Kopilot – prima aplica╚Ťie din Rom├ónia care ├«╚Ťi garanteaz─â cel mai mic pre╚Ť de alimentare cu motorin─â.

Kopilot este prima aplica╚Ťie inteligent─â de planificare a rutelor de transport care ajut─â transportatorii s─â identifice planul optim, s─â estimeze corect costurile cu combustibilul ╚Öi taxele de drum de pe rutele tranzitate, obtin├ónd astfel curse profitabile pentru afacerea lor.

Utilizarea aplica╚Ťiei Kopilot are numeroase avantaje: pre╚Ťurile sunt actualizate zilnic, po╚Ťi trimite rutele ╚Öoferului ├«n modul de navigare GPS, costurile sunt optimizate ├«n func╚Ťie de condi╚Ťiile tale comerciale, planifici intelligent rutele pe baza specifica╚Ťiilor camioanelor, calculeaz─â taxele de drum, h─âr╚Ťile sunt dedicate pentru camioane deoarece sunt integrate cu aplica╚Ťia HERE. – vezi detalii aici.

Previous
Next

Eveniment Conferin╚Ťa Anual─â a Transportatorilor Expres de M─ârfuri, B─âile Felix, 22-24 Septembrie

Previous
Next

├Än perioada 22 – 24 septembrie, oamenii care fac parte din transportul expres ╚Öi-au dat ├«nt├ólnire la cea mai mare conferin╚Ť─â dedicat─â lor, ce a reunit peste 240 de participan╚Ťi.

Echipa Smart a vorbit ├«n cadrul acestui eveniment despre cea mai important─â resurs─â din fiecare afacere, resursa uman─â. ├Äntr-adev─âr, ├«ntr-o firm─â sunt nesare resursele materiale precum tehnologia, software-ul sau resurele financiare, dar acestea sunt instrumente pentru implementarea ac╚Ťiunilor.

Oamenii sunt cei care utilizeaz─â cu succes toate aceste resurse ╚Öi de aceea, ei sunt factorul cheie pentru reu╚Öita oric─ârei companii. ÔÇ×Puterea echipei este fiecare membru individual. Puterea fiec─ârui membru este ECHIPA.ÔÇŁ

Echipa SMART este format─â din 140 de oameni cu experien╚Ť─â dovedit─â pe o pia╚Ť─â dinamic─â, care este mereu aici pentru a╚Ťi oferi suport ╚Ťie ╚Öi afacerii tale.

Eveniment Romanian PRO Driver Competition 2022

Singurul eveniment dedicat ╚Öoferilor profesioni╚Öti de camioane din cadrul firmelor de transport intern sau interna╚Ťional. Romanian PRO Driver Competition este un concurs cu diferite probe, at├ót practice, cat si de ├«ndem├ónare ale participan╚Ťilor ├«nscri╚Öi.

Echipa Smart Diesel a fost prezent─â la eveniment unde a surprins participan╚Ťii cu numeroase surprize.

La standul Smart Diesel part of DKV Mobility ╚Öoferii profesioni╚Öti ╚Öi-au testat viteza de reac╚Ťie ╚Öi aten╚Ťie ├«n cadrul jocului Batak. Cu aceast─â ocazie, am organizat ╚Öi un concurs unde participan╚Ťii au primit diferite premii, ├«n func╚Ťie de punctajul ob╚Ťinut.

De╚Öi evenimentul a fost unul relaxat, am luat cu to╚Ťii foarte serios problema sigura╚Ťei cardurilor de carburant. Oamenii Smart au prezentat participan╚Ťilor la eveniment detalii despre m─âsurilor de securitate pe carduri, cum este ╚Öi func╚Ťia On Demand, unde cardul este activ doar la momentul ├«n care
utilizatorul vrea s─â alimenteze.

Eveniment Revista Tranzit Suceava, 24 Iunie 2022

Previous
Next

În cadrul evenimentului organizat de Revista Tranzit, la Suceava, echipa Smart Diesel a demonstrat live cum functioneaza setarile de securitate pentru cardurile Smart Diesel DKV. 

Cardurile Smart Diesel DKV pot fi restric╚Ťionate ├«n func╚Ťie de nevoile companiei, pot fi limitate pe sum─â/ zi/ s─âpt─âm├ón─â/ lun─â sau pe zile ale s─âpt─âm├ónii. Ulterior se pot seta alerte ╚Öi aten╚Ťion─âri ori de c├óte ori cardul este utilizat sau┬á dep─â╚Öeste standardele stabilite de managerul de flot─â. Notific─ârile se primesc instant la momentul aliment─ârii.

Cu noua func╚Ťie de activare a cardului doar la cerere (On Demand) cardul va fi activ doar la momentul la care utilizatorul este la pomp─â ╚Öi vrea s─â pl─âteasc─â alimentarea. Astfel, riscul de fraude este redus la ZERO.

Tot in cadrul evenimentului, echipa Smart Diesel a preg─âtit o surpriz─â participan╚Ťilor si a s─ârb─âtorit Performan╚Ťa ├«n transporturi la un stand special creat pentru acest eveniment.

Eveniment Ziua Cargo Poiana Brașov, 5 - 6 Mai 2022

După doi ani în care toate evenimentele s-au refugiat în mediul online, echipa Ziua Cargo a deschis seria de evenimente cu prezenta fizică.

├Än perioada 5-6 Mai, transportatori, expeditori, logisticieni ╚Öi clien╚Ťi s-au ├«nt├ólnit ├«n cadrul evenimentului ÔÇ×am MARF─é. caut TRANSPORTÔÇŁ, ce a reunit, la aceast─â edi╚Ťie, peste 300 de participan╚Ťi.

Echipa Smart Diesel part of DKV Mobility a fost prezent─â la eveniment, unde a surprins participantii la eveniment cu un cadou inedit si unic in pia╚Ť─â: o agend─â cu h├órtie din piatr─â, un obiect pe care participan╚Ťii la eveniment au putut nota cele mai importante idei sau subiecte
discutate ├«n cadrul conferin╚Ťei. Vezi aici interiorul agendei.

Vizionează și materialul video despre echipa, produsele și serviciile Smart Diesel.