sd-ungaria

Incepand cu anul 2016, Smart Diesel va ofera in premiera in Romania posibilitatea achiatrii taxei de drum HU-GO intr-un mod mult mai simplu si avantajos. Taxa poate fi achitata atat prin tichet, pe care il puteti cumpara din statiile SD, cat si cu OBU sau prin plata cu card SD.

Clientii care au deja OBU de la un alt furnizor pot incarca cu card SD. Daca sunteti clienti SD si detineti aparate de taxare OBU, nu veti mai fi nevoiti sa achizitionati un alt aparat, ci se va aloca aparatul existent la contractul SD. Puteti solicita/cumpara OBU doar completand in prealabil noul formular de taxe drum, urmand ca aparatele sa fie trimise obligatoriu in incinta clientului, fiind preluate in baza unui PV de predare primire si lista cu service-urile autorizate pentru montarea lor.

Odata ce ati intrat in posesia OBU, trebuie sa va faceti programare in unul dintre service-urile autorizate si sa ne anuntati obligatoriu data la care aveti programarea si service-ul aferent. Instalarea aparatelor se va face in service-uri autorizate. Lista cu aceste service-uri va va fi trimisa in momentul livrarii aparatelor. Factura se va emite cu codul fiscal si TVA-ul de HU astfel ca recuperarea TVA-ului aferent platii taxei de drum va fi o formalitate.