Fie c─â este vorba de raportare, planificare a rutei, evolu╚Ťii ale pre╚Ťurilor pie╚Ťei sau integrare a datelor - cu serviciile online DKV ai afacerea de transport sub control non-stop!

Care sunt serviciile online DKV?

Managementul flotei - DKV LIVE

Cu noul nostru portal digital, po╚Ťi gestiona online ├«ntreaga flot─â ╚Öi optimiza continuu volumul de lucru logistic pentru dispeceri, ╚Öoferi ╚Öi clien╚Ťi.

DKV Tachomanager

DKV Tachomanager este o aplica╚Ťie online cu pre╚Ť redus, u╚Öor de utilizat ╚Öi este util─â pentru arhivarea ╚Öi analiza sigur─â a datelor tahografului ╚Öi a cardurilor ╚Öoferului.

DKV eReporting

DKV eReporting simplific─â administrarea flotei: instrumentul complet de analiz─â ├«╚Ťi ofer─â un control optim al tuturor tranzac╚Ťiilor DKV ale flotei. Ai acces la informa╚Ťii personalizate, ╚Öi actualizate la simpla ap─âsare a unui buton.

DKV Maps

DKV MAPS este un serviciu online complet ce te ajut─â s─â localizezi cu u╚Öurin╚Ť─â cea mai apropiat─â sta╚Ťie DKV. Planificatorul s─âu integrat de rute pentru camioane* con╚Ťine, de asemenea, un calculator excelent pentru toat─â Europa.

*Planificatorul de rute este o extensie a DKV MAPS ╚Öi este disponibil gratuit pentru to╚Ťi clien╚Ťii DKV dup─â autentificare.

DKV Mobility APP

Folosind aplica╚Ťia DKV Mobility, ai acces la toate serviciile DKV - practic de oriunde:
Func╚Ťiile puternice de filtrare ├«╚Ťi permit s─â g─âse╚Öti punctele de acceptan╚Ť─â ale cardului Smart DKV conform rutei.
De asemenea, po╚Ťi vizualiza informa╚Ťii detaliate despre fiecare sta╚Ťie ╚Öi po╚Ťi compara pre╚Ťurile la combustibil, ce sunt actualizate zilnic.